Retourneren

Is uw bestelling niet naar wens, dan kun uw de bestelling retourneren.

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling uw retour (op eigen kosten ) terug sturen naar onderstaand adres. Vergeet niet de pakbon wie wij erbij doen voor u bij te voegen en hierop te vermelden dat u wilt retourneren ,als de pakbon er niet meer is schrijf dan uw ordernummer en wat u retour doet op een stuk papier en stopt dit in uw pakketje. Zodra wij het pakketje binnen hebben zal alles verwerkt zijn binnen 14 dagen , heeft u na 5 werkdagen geen mailtje gahad van ons ? Stuur ons dan even een berichtje naar ons , kunnen wij kijken wat er aan de hand is.

LET OP , EEN PAKKETJE RETOUR STUREN IS OP EIGEN RISICO! Wij hebben immers de retour ook zelf weer nodig ! Daarom raden wij de (vooral duurdere) pakketjes verzekerd op te sturen naar ons! Bewaar zowiezo ten aller tijden de track and trace code zodat wij na kunnen gaan waar het pakketje gebleven is . Uiteraard als de track and trace code aangeeft dat het pakketje bij ons is aangekomen gaan wij deze ook verwerken zoals aangekomen!

Pakketjes wie geweigerd worden aan de deur of niet opgehaald worden bij de pick-up point wordt bij aankomst bij ons 5,95 verrekend ivm kosten wie wij krijgen voor de retour!

Wij stellen het zeer op prijs als u ook even een whatsappje naar ons stuurt over wat er mis mee is (dit is geen verplichting!)

Als wij uw retour hebben ontvangen zullen wij uw item z.s.m. verwerken en moet alles binnen 14 dagen afgerond zijn.

Wil u een item ruilen voor een andere kleur of maat?

Neem dan contact op met Allesinmode klantenservice lijn zodat wij u ruiling sneller kunnen oplossen(dit gaat het snelste over whatsapp :-). U kunt uw product dan op uw kosten naar ons versturen en krijg u uw andere product op onze kosten terug. LET OP: dit geldt alleen bij het ruilen van een artikel naar hetzelfde artikel, dus voor een andere maat of kleur , ook op producten waar korting(code) op zit kunnen wij niet gratis omruilen.

Adres retourneren

Allesinmode

Het Jaagpad 9

3461 HA linschoten

Klantenservice lijn: +31 6 83693607

DIT GELDT OOK VOOR DE PRODUCTEN VAN PINNEDBYK EN OVERDOSE!!

· Sale items mogen geretourneerd of geruild worden! Of anders staat het vermeld bij het product.

. Let op, de kleur van een product kan er anders uitzien ivm waar de foto gemaakt is! Buitenfoto’s vallen bijvoorbeeld lichter uit dan binnenfoto’s , uiteraard mag u die wel retour sturen !

· Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn , alle labels wie op uw artikel zitten dienen er ook aan te blijven zitten!

· Pas op met make-up of parfum: items met make-up vlekken worden NIET retour genomen zo ook artikelen met parfum geur!

· De kosten van retourzending zijn voor de afzender

· Items die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden NIET retour genomen.

· Er wordt géén was garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.

Op bovenstaande voorwaarden worden geen uitzonderingen gemaakt. Let goed op: wanneer je een item beschadigd, met vlekken of buiten de retourtermijn alsnog terugstuurt, zijn de kosten voor het opnieuw naar jou toezenden voor jezelf. Voorkom dus onnodige kosten en retourneer alléén volgens het beleid.