Wilt u retourneren? Uw retourtijd is uiterlijk 14 dagen, hieronder wordt alles duidelijk aangeven hoe het retourneren werkt en wat wij verwachten. Het retourneren is voor eigen bijdrage. Wij geven alleen geld terug op het artikel zodra hij weer te geleverd word als meegekregen.

Past het item niet en wil je hem ruilen voor een andere maat? Geen probleem! Stuur een e-mail naar info@allesinmode.nl met je ordernummer, de productnaam en de juiste maat. U moet ons wel eerst contacteren hierover zodat wij uw item weg kunnen leggen. Zodra wij je retour hebben ontvangen sturen wij het nieuwe product op.

KLACHT

Je product ontbreekt, is beschadigd of is verkeerd geleverd? Wat ontzettend vervelend! Maak hier gelijk een melding van door een e-mail te sturen naar info@allesinmode.nl Vermeld hierin je ordernummer, de productnaam en stuur een foto van je klacht mee. Wij zullen de klacht bekijken en zo snel mogelijk met een passende oplossing komen. Stuur je retour nog niet naar ons op voordat wij samen een oplossing hebben gevonden.

VOORWAARDEN

Artikelen die wij niet retour aannemen:

  • Artikelen die niet binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons zijn binnengekomen
  • Artikelen die niet in originele staat en/of verpakking terug verkeren
  • Artikelen die gedragen/gebruikt zijn
  • Artikelen met vreemde geuren & make-up vlekken
  • Slips & badkleding (om hygiënische reden)
  • Oorbellen & caps (om hygiënische reden)


Verstuur uw pakket terug naar ons adres: 

Allesinmode
7741kp
einsteinweg Coecorden

telefoon nummer : staat vermeldt op uw pakbon of factuur

Heeft u andere vragen?

Neem dan contact met ons op, door te mailen naar info@allesinmode.nl