VERZENDEN

Verzenden

Voor het verzenden van de fashion items worden verzendkosten gerekend. Deze verzendkosten bedragen 6,95 voor bezorging aan huis of naar pick-up punt bij u in de buurt voor 3,99 met DHL in Nederland , onze Belgische en Duitse gasten betalen 6,95 .

Buiten deze landen(wel in de EU) is het tarief 19,95 en wordt ook aan huis bezorgd.

Het kan gebeuren dat uw pakketje verzekerd verstuurd wordt , daar zitten voor u geen extra kosten aan en is voor uw en onze veiligheid.

Opsturen van je order

Al onze pakketten worden verzonden met DHL of  met POSTNL met een Track & Trace code ! De afleverdagen zijn bij DHL en POSTNL standaard maandag tm zaterdag.

Track & Trace

Allesinmode maakt gebruik van een Track & Trace verzendmethode via DHL of POSTNL. Dit betekent dat we uw pakket kunnen volgen.

U krijgt de track and trace code in uw mail via een link van DHL of POSTNL zodra we uw pakketje gaan verzenden , dus niet direct als u uw bestelling geplaatst heeft , mocht u de code na 2 werkdagen niet ontvangen hebben neem dan even contact op met ons op nummer  +31 6 83693607 (Whatsapp werkt het beste)

Heeft u uw track and trace code gehad en heeft u een vraagje over de zending ? Neem dan even contact op met DHL Parcel https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/support , natuurlijk kunt u ook bij ons terecht maar bij de bezorger wordt uw vraag sneller beantwoord.

Mogelijke vertragingen

Het kan gebeuren dat er zowel bij ons of bij DHL er vertragingen zijn , normaal is 1 t/m uiterlijk 3 werkdagen de normale gang van zaken . Tijdens de vakantie periodes kan het zijn dat er 1 extra werkdag vertraging is, heb u uw pakket na 5 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@allesinmode.nl of whatsapp naar ons klantenservice lijn +31 6 83693607 uiteraard kunt u ook bellen maar met whatsapp kan ik u sneller en nauwkeuriger helpen!