VERZENDEN

Verzenden

Voor het verzenden van de fashion items worden verzendkosten gerekend. Deze verzendkosten bedragen   5,95 voor bezorging aan huis met DHL ,ook onze Belgische en Duitse gasten ! Buiten deze landen(wel in de EU) is het tarief 19,95 en wordt ook aan huis bezorgd.

Opsturen van je order

Al onze pakketten worden in ieder geval verzonden met DHL met een Track & Trace code ! De afleverdagen zijn bij DHL standaard maandag tm zaterdag.

Track & Trace

Allesinmode maakt gebruik van een Track & Trace verzendmethode via DHL. Dit betekent dat we je pakket kunnen volgen.

U krijgt de track and trace code dan in uw mail box zodra we deze gaan verzenden , mocht u die niet ontvangen hebben neem dan even contact op op nummer  +31 6 83693607

Heeft u uw track and trace code gehad en heeft u een vraagje over de zending ? Neem dan even contact op met DHL Parcel https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/support

Mogelijke vertragingen

Het kan gebeuren dat er zowel bij ons of bij DHL er vertragingen zijn , normaal is 1 t/m uiterlijk 3 werkdagen de normale gang van zaken . Tijdens de vakantie periodes kan het zijn dat het wat langer duurt. Heb u uw pakket na 5 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@allesinmode.nl of whatsapp naar ons klantenservice lijn +31 6 83693607 uiteraard kunt u ook bellen maar met whatsapp kan ik u sneller en nauwkeuriger helpen!